ad ld

Pages

Thursday, October 22, 2015

Anak Kedua Wawa Zainal Dan Aeril Zafrel (Gambar)

Hayla Maghfiratul Adzkiyaa nama anak kedua Wawa Zainal dan Aeril Zafrel. Wawa Zainal bersalin anak keduanya 18 Ogos lalu dan kini bayinya Hayla berusia dua bulan.


Gambar Pelancong Bogel Di Semporna Disiasat Polis

Polis sedang mengesan beberapa individu berhubung penyebaran gambar bogel sekumpulan pelancong yang didakwa dirakam di sebuah pulau di daerah Semporna Sabah.


Monday, October 12, 2015

Sufi Juara AF2015 Kalahkan Syamel Dan Bila

Sufi dari Singapura muncul juara Akademi Fantasia AF2015 menewaskan Syamel di tempat kedua dan Bila di tempat ketiga. Sufi meraih hadiah wang tunai RM50 ribu, pakej percutian ke Dubai dan trofi.


Syamel yang menyanyikan lagu ciptaannya sendiri membawa pulang hadiah wang tunai RM30 ribu dan hadiah sampingan.

Friday, October 2, 2015

Nabil Ahmad Menunaikan Haji (Gambar)

Pengalaman mengerjakan ibadah haji buat kali pertama menjadikan Nabil Ahmad lebih bersyukur selepas melihat pelbagai kesusahan dilalui jemaah lain untuk melengkapkan rukun Islam kelima itu. Nabil berkata terdapat jemaah haji yang serba kekurangan melaksanakan tanggungjawab mereka termasuklah ada yang terpaksa tidur di tepi-tepi jalan dalam keadaan serba kekurangan.


Julia Ziegler Berbikini Di Pulau Redang (Gambar)

Julia Ziegler bersedia menerima kritikan orang ramai gara-gara keterbukaannya berkongsi gambar-gambar seksi dengan berbikini dalam percutian di Pulau Redang, Terengganu. Julia atau nama sebenarnya Julia Bob Fauzi Ziegler, 31, berkata, dia enggan terlalu menjaga hati masyarakat dan memikirkan kritikan pengguna laman sosial yang hanya tahu mencari kesalahan artis.