ad ld

Pages

Friday, August 3, 2012

Dejavu Di Kinabalu Episod Akhir Sinopsis

Berakhirnya Dejavu Di Kinabalu dgn ending pilihan penonton Nadira (Tiz Zaqyah) disatukan dgn Bazli (Nazim Othman). Mulanya Nadira masuk hospital krn masalah kesihatannya. Bazli membuat persiapan perkahwinan mereka krn Nadira telah bersetuju utk berkahwin dgnnya. Ammar pula mengambil keputusan utk berangkat ke London.

Nadira lari dari hospital setelah tertekan dgn kata2 mak Bazli yg tak mahu menerima Nadira sbg menantu. Bazli menemui Nadira di luar hospital dan bawa pulang ke rumah Yusra. Bazli mencari Ammar utk mengajaknya hadir majlis pernikahan kebetulan di hari yg sama Ammar berangkat London.
Ammar turut serta majlis itu dan memberi cincin kpd Bazli utk disarungkan pd Nadira. Nadira kemudiannya pengsan dan dikejarkan ke hospital dan berjaya jalani pembedahan baru.

Selepas 3 tahun, Ammar dan Nadira bertemu secara kebetulan di airport tanpa berkata apa2. Nadira teruskan hidupnya dgn Bazli. The end. Amacam happening ke tak? Opps jgn lupa ada gak episod alternatif versi Ammar nikah dgn Nadira, tp dlm tu Nadira meninggal dunia. Boleh tgk kat tonton ok.

-- Zed Zaidi Dh Jadi Ayah Dapat Anak Lelaki Tahniah (Gambar)
-- Ameera TV3 Episod Akhir Sinopsis

No comments: