ad ld

Pages

Saturday, April 2, 2011

(Gambar) Kemalangan 2 Treler Di Km 445.3, PLUS Sesak 5 Jam

Dh mcm kebiasaan di Malaysia ni, asal ada je kemalangan x kira besar atau kecil jalan akan jammed. Kebykan pengguna lain akan perlahankan kenderaan utk tolong, Tolong Tengok. Pernah gak sangkut dlm jem bila ada sebuah kereta buka bonet depan sambil berehat kt tepi jalan. Maka ramai lah warga 'prihatin' yg brek, buka tingkap tgk sambil angguk2.

- Laluan di Lebuh Raya Utara-Selatan menghala ke ibu negara semalam sesak hampir lima jam selepas dua buah treler membawa buatan simen dan acuan sarung tangan terbalik di Kilometer 445.3 berhampiran susur keluar Rawang.

Kejadian pada pukul 6 pagi itu dipercayai berlaku apabila treler membawa muatan simen yang dipandu seorang lelaki berusia 32 tahun terbabas dan merempuh sebuah treler membawa acuan sarung tangan di hadapannya. Treler membawa simen itu kemudian terhumban ke dalam longkang.

Jurucakap bomba berkata, sebaik tiba, pihaknya mendapati pemandu lori simen tersepit di tempat duduk. “Kita mengambil masa hampir dua jam untuk mengeluarkan kaki pemandu lori simen yang tersepit pada stereng dan semua mangsa hanya cedera ringan walaupun kedua-dua kenderaan itu terbalik,” katanya. kosmo

-- (Gambar) Khairul Fahmi Che Mat Dpt Rumah Dri Kerajaan Kelantan - Perhhh!!!
-- (Gambar) Pelajar UiTM Koma Di ICU Dibelasah Teman Lelaki
-- Gambar Kemalangan Ngeri Di Jln Lipis-Merapoh Gua Musang Kelantan 

1 comment:

CT said...

ngeriiiiiiiiiinya....