ad ld

Pages

Thursday, August 18, 2011

(Gambar) Pemain Bola T-Team Putus 5 Jari

Niat murni seorang pemain bola sepak Piala Presiden T-Team untuk mencari duit raya dengan berniaga air tebu di bazar Ramadan Marang di sini berkecai apabila kesemua lima jari tangan kanannya putus akibat digilis mesin tebu dalam kejadian pada 7 Ogos lalu.

Kejadian pada pukul 5.30 petang itu berlaku ketika Zuhairi Ahmad, 21, sedang sibuk memasukkan batang tebu ke dalam mesin sebelum tangan kanannya tiba-tiba tersangkut dan digilis. Panik dengan keadaan itu, Zuhairi yang bermain di posisi pertahanan dalam pasukan Piala Presiden T-Team terus mematikan suis utama mesin itu sebelum menarik keluar tangannya yang berlumuran darah.

“Ketika itu saya masih tidak perasan yang lima jari saya telah putus, sehingga saya tarik keluar tangan kanan saya dari mesin itu,” katanya ketika ditemui di wad pesakit Hospital Sultanah Nur Zahirah (HSNZ) di sini semalam.

Menceritakan kejadian itu, Zuhairi dari Kampung Rhu Muda, Marang memberitahu, dia berniaga air tebu di bazar Ramadan untuk menambahkan pendapatan keluarganya. kosmo

-- Suspek Rompak Simbah Asid, No Plat WLC 1475, BEWARE!!!!
-- Gadis 17 Thn Rancang Culik Diri Sendiri Ditahan Polis Di Puchong
-- (Gambar) Guru Maut Kemalangan Viva Dan Lori Tangki Di Km 54 Jln K Terengganu-Jerteh

1 comment:

nuriz said...

kesian kat dia, nak cari rezeki , jd cam ni lak. malang tak berbau