ad ld

Pages

Tuesday, March 1, 2011

Cek Nuffnang Datang Lagi.. Bestnya..

Sape kata layan blog buang masa? Skang ni bleh kata, Sape x layan blog buang duit!!!! Hehe.. Ekceli td check email, dpt satu payment advice dri nuffnang.

Igt hari tu cash out 19hb kot. Biasa cek dpt dlm sebulan lps cash out, tp rasanya kali ni lewat skit. Xpe lah, at least nuff dh send ni kira ok la tu. Maybe sehari dua lg smp la cek tu kan.. Bestnya.. Oh la la.. hehe..

Nilainya x la byk sgt, lg pun cash out setiap bulan kan, tp setakat nak bayar bil broadband, letrik, e-kon n air tu mmg clear lah. So skang ni klu ada rezeki dpt BE byk2, kena target dpt income lbh tinggi, kan best klu dpt bayar installment kereta every month dgn duit nuffnang, tak gitu uols?
Usaha tangga kejayaan..Chewahh..

-- (Gambar) Air Mata Pokok Petai / Pokok Petai Menangis Di Kg Lembah Raja Pinang Tunggal P Pinang
-- (Gambar) Didakwa Cabul 12 Pelajar Perempuan, Guru Ditahan Polis
-- Tips Dpt Free Guna Elektrik, Air Dan Broadband Setiap Bulan
-- (Gambar) Fasha Sandha Berbikini Di Bali.. Phewiittt!!!!!

8 comments:

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

bestnnye..... nuff ika mcm x gerak2 je.... tau x nape?eemmm

Mama Hanim II said...

relaks je.. teruskan berblogging..
Insya Allah pasni ada rezeki tu k..

Ina said...

As Salam...tahniah.

Miecyber said...

Congratss...

Tatu

inanur@TH said...

Ni yang bersemangat nak teruskan blogging.
Tapi tak tahulah bila tahun boleh dapat duit Nuffnang ni hu..hu..hu..

KM7 said...

tahniah..seronok kalau dapat BE dan cek..bolehlah belanja..hehe

Myvitrd said...

tahniah2 rezeki berblog tu

TOJIES said...

waa...syoknya dapat cek nuffnang..saya ni blogger baru..lama x baru nak dapat BE tu...