ad ld

Pages

Friday, March 14, 2014

Nora Danish Sambut Hari Jadi Di Kelab Malam Haram? (Gambar)

Beberapa hari lalu program 999 yang disiarkan di TV3 ada menyiarkan satu kisah serbuan pihak berkuasa yang dilakukan ke atas sebuah premis hiburan tidak berlesen di Bandar Utama, Selangor.


Wartawan berkenaan menunjukkan beberapa keping kad jemputan ke majlis artis tersebut yang menyerupai atau hampir sama dengan kad jemputan majlis sambutan ulangtahun kelahiran Nora Danish yang telah dimuat naik dalam laman sosial Instagram.

Dalam laman sosial Instagram Nora Danish itu juga dia bukan sahaja menyambut hari kelahirannya dengan rakan-rakannya tetapi teman istimewanya iaitu Nadeem Nazri. Menurut laporan itu juga, selebriti yang didakwa menyewa bilik khas bernilai RM5,000 itu sempat meloloskan diri sebelum pihak berkuasa tiba.

Bagaimanapun, Nora Danish sendiri semalam telah tampil memberi kenyataan di dalam sebuah video Youtube yang dimuat naik oleh syarikat naungannya Metrowealth Sdn Bhd iaitu MIG. Selain menjelaskan isu tersebut, Nora Danish akui kad jemputan itu menyerupai kad jemputannya, namun menafikan majlis itu adalah majlisnya. murai.com

--  Rozita Che Wan Mengandung Di Usia 41 Selepas 16 Tahun (Gambar)
--  Kapten Zaharie Ahmad Shah Pilot MH370 Bina Simulasi Boeing B777 Di Rumah (Gambar)
--  Shalwati Mengaku Pukul Ammar Mengamuk Lepas Bergaduh Dengan Aishah Di Sweden (Gambar)
--  Kapten Norudin Abdul Majid Dan Kapten Zaharie Kawan Rapat, Di Mana Sains Berakhir Di Situ Kuasa Allah Bermula (Gambar)
--  Polis Dihukum Buat Seks Oral Pelajar Tingkatan Tiga (Gambar)
--  Cara Lindungi Diri Dari Jerebu 5 Langkah

No comments: