ad ld

Pages

Sunday, June 5, 2011

RM400 Tempah Myvi Model Baru Mulai 4 Jun 2011, Pelancaran 16 Jun Di PWTC

Attention peminat Myvi!!!! Dgn deposit RM400, uols dh boleh tempah Myvi new model mulai sabtu semlm 4 jun 2011. Pelancaran rasmi di PWTC pada 16 Jun ini.

- Hanya serendah RM400, anda boleh menjadi antara orang pertama di Malaysia memiliki model terbaharu Myvi keluaran Perusahaan Otomobil Kedua Sdn. Bhd. (Perodua). Tempahan boleh dibuat di mana-mana 178 cawangan Perodua di seluruh negara mulai Sabtu ini. Pengarah Urusan Perodua, Datuk Aminar Rashid Salleh berkata, deposit hanyalah RM400 manakala harga sebenarnya akan diumumkan pada tarikh pelancaran model kelak.
Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dijadualkan melancarkan model Myvi itu di Pusat Dagangan Dunia Putra pada 16 Jun ini.

"Cawangan jualan kami yang terletak di kawasan bandar besar akan dibuka sehingga lewat malam bagi membolehkan orang ramai membuat tempahan. "Perodua begitu terharu dengan sokongan awal yang diberikan oleh rakyat terhadap model Myvi terbaharu ini, sebelum ini, kebanyakan cawangan jualan kami telah menerima banyak pertanyaan mengenai model berkenaan. kosmo

-- Myvi 1.5 : Gambar, Harga Dan Spesikasi Terkini
-- (Gambar) Majlis Resepsi Zed Zaidi Dan Nelly Natalia Mustafa Kamal Di Dewan Perdana Felda
-- (Gambar) Cium Mulut Pengacara 8TV Julie Voon
-- (Gambar) Kemalangan Ngeri Myvi Dan Lori Tangki Di Km 63 Jln Kuantan Segamat Dkt Paloh Inai, 4 Maut

No comments: