ad ld

Pages

Monday, May 9, 2011

(Gambar) Bapa Seret Anak Bogel

Seorang bapa, Lu Tan menyeret seorang anak lelakinya keluar dari sebuah kafe Internet di Hechi China selepas membogelkannya, lapor sebuah akhbar kelmarin. Dia menyerbu kafe Internet itu baru-baru ini dan menyeret anaknya di hadapan rakan-rakannya. Seorang saksi berkata: "Dia (Tan) memukul budak itu yang menangis meminta belas kasihan. Namun, bapa budak itu mahu memberitahu semua orang bahawa anaknya tidak berguna dan menyeretnya ke rumah setelah membogelkan dia dengan kedua-dua tangannya diikat."

Dia menyatakan beberapa anggota polis tidak bertindak campur tangan walaupun selepas mereka dihubungi untuk membantu budak tersebut. Saksi itu menjelaskan bahawa budak berkenaan didakwa mencuri wang untuk digunakan bagi melayari Internet.

Tan berkata, dia bertindak memukulnya kerana tidak mahu kehidupan dia dirosakkan oleh Internet. Menurutnya, ibu budak itu meninggal dunia semasa dia berumur sembilan bulan. "Saya sudah membesarkannya. Saya bekerja keras untuk membiayai keluarga," kata Tan. kosmo

-- (Gambar) Gadis 12 Thn Maut Jatuh Dri Tingkat 6 Didakwa Terlibat Maksiat Dgn 3 Lelaki
-- (Gambar) Fasha Sandha Berbikini Di Bali.. Phewiittt!!!!!
-- (Gambar) Mangsa Sula Menderita Sakit Di Bandar Tenggara Kulaijaya Johor
-- (Gambar) Majlis Resepsi Ayu Raudhah Dan Zaquan Adha Di Paroi Negeri Sembilan

1 comment:

munna said...

WALAU MACAMANA SEKALIPUN..JGNLAH SAMPAI MACAM TU...