ad ld

Pages

Wednesday, May 18, 2011

(Gambar) Kaki Jasmin Hamid Melecur Teruk Kena Air Panas

Ngeri tgk picca kesan melecur Jasmin Hamid kena air panas tu. Peha kanan, betis kirinya melecur teruk. Adoiii sakit tu beb.

- Kaki kanan dan kiri pelakon Jasmin Hamid melecur teruk gara-gara terkena air panas ketika berada di set penggambaran drama Buaian Kasih di Kuang, Sungai Buloh, Sabtu lalu.Menurut Jasmin, kedua-dua kakinya itu melecur di bahagian peha (kanan) dan betis (kiri) di mana kejadian tersebut berlaku ketika dia sedang duduk berehat di tepi meja yang mempunyai sebaldi air panas bersama beberapa pelakon lain.

"Sebenarnya kami memang duduk di situ untuk berehat dan makan. Tiba-tiba air panah tersebut diletakkan di atas meja yang berdekatan dengan kami. "Sudahlah meja tak stabil, tiba-tiba tong air panas tersebut terjatuh lalu air panas terkena pada kami dan sayalah yang paling teruk sekali terkena. Mujurlah budak kecil tiada ketika itu," katanya yang dihubungi mStar Online, di sini, Isnin. Tambah Jasmin, lecuran pada kedua-dua belah kakinya itu membuatkan dia terpaksa berulang alik ke klinik untuk membersihkan luka tersebut.

Malah katanya, dia turut mengalami kesukaran untuk tidur kerana rasa tidak selesa dan sakit pada paha dan betis yang melecur itu. "Bayangkan, doktor terpaksa menyiat kulit di bahagian lecuran itu keran takut jika ia menggelembung. "Saya percaya kerana lecuran ini juga, ia akan meninggalkan kesan parut. Itu pun saya tak tahu bila kaki saya boleh pulih sepenuhnya. Saya risau, kerana masalah ini, penggambaran yang melibatkan babak saya itu tertangguh dan pada masa yang sama tawaran-tawaran lakonan lain juga akan terganggu," ujarnya.

Dalam pada itu, Jasmin agak kecewa dengan kejadian tersebut kerana menganggap pihak produksi tersebut iaitu Summit Treasure Production leka dengan tugasan serta keselamatan ketika di set penggambaran. "Mereka sepatutnya perlu berhati-hati. Sepanjang 20 tahun saya bekerja sebagai pelakon, inilah kali pertama insiden seperti ini berlaku terhadap saya dan harap kejadian ini menjadi pengajaran buat mereka serta produksi-produksi di luar sana," tegasnya.

Bagaimanapun, Jasmin belum memikirkan untuk melakukan sebarang tindakan terhadap produksi tersebut. mstar

-- (Gambar) Majlis Pernikahan Ayu Raudhah Dan Zaquan Adha Di Alor Setar
-- Saat2 Indah Fasha Sandha Bersama Jejai
-- (Gambar) Seks RM10 Pelajar Sekolah 17 Tahun
-- (Gambar) Kemalangan Ngeri 3 Maut Wira Bertembung Lori Di Port Dickson N9

5 comments:

Lelord said...

ouchhh! morning mama :)

jai said...

mesti sakit

LindaRahim said...

lahai...pas ni xleh pakai pendek2 lg la...

bersama kak Es said...

ada hikmah nya...

sesegar said...

dekat dunia lagi tuhan dah bakar,ahu!