ad ld

Pages

Friday, October 1, 2010

Cara Ash Tak Kena - Dira

PETALING JAYA: "Dia cuba mengeruhkan keadaan." Demikian penjelasan pelakon Dira Abu Zahar, yang dikatakan mengelak untuk menemukan bekas suaminya Ash, dengan anak mereka, Anggun Deandra. Beritahu Dira, dia sebenarnya bukan tidak membenarkan Ash yang merupakan gitaris kumpulan Bau itu berjumpa Anggun sebaliknya cara Ash meminta izin untuk berjumpa anak mereka seperti ada yang tidak kena. "Saya enggan memanjangkan hal ini dan enggan berebut anak. Nak ikutkan saya dan dia tidak mempunyai masalah dalam hal penjagaan anak. "Cuma biar kena caranya. Saya tak suka guna orang tengah bila tibanya soal anak kerana saya mahu tidak ada masalah komunikasi antara saya dengan Ash.

"Saya agak kecewa apabila Ash meletakkan status dalam Facebook mengenai soal anak sedangkan dia boleh berurusan terus dengan saya. Tidak perlu masalah yang berlaku dihebohkan kepada orang ramai," katanya yang dihubungi mStar Online di sini, Rabu. Tambahnya, dia tidak akan teragak-agak untuk membawa hal penjagaan anak ke mahkamah jika masalah antara mereka tidak dapat diselesaikan dengan cara baik.

"Saya sedih bila dia tulis di status Twitter dan Facebook dan tertanya-tanya kenapa dia perlu berbuat demikian?"Peliknya dia seperti ragu-ragu untuk berbaik dengan saya. Apa pun, saya harap masalah ini tidak diperbesarkan lagi antara kami," katanya. - mstar

No comments: